Etiquette Hell

Forum Administration => Glitches, errors, problems => Topic started by: MyFamily on December 25, 2011, 03:01:39 PM

Title: no smilies...8-(
Post by: MyFamily on December 25, 2011, 03:01:39 PM
None of the smilies are showing up for me anymore - they are just a red x with a smiley face next to it.

 :(
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: rose red on December 25, 2011, 03:29:25 PM
I get the same thing and I'm actually glad to hear I'm not the only one.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: diesel_darlin on December 25, 2011, 03:29:35 PM
Mine are a little blue box with a question mark in them.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: MinAvi on December 25, 2011, 09:54:30 PM
Awesome, I was trying to work out what I had broken.

Anyone have any ideas of what has happened, or how to fix it?
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: AlwaysQuizzical on December 25, 2011, 10:46:12 PM
Weird, I see the smiley.  ???
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ehelldame on December 26, 2011, 08:05:35 AM
None of the smilies are showing up for me anymore - they are just a red x with a smiley face next to it.

 :(

I can see the smilies in this thread.   :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P >:D :'( :-* :-\ :-X :-[
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: RingTailedLemur on December 26, 2011, 08:30:15 AM
Mine are a little blue box with a question mark in them.

Same here.  I am on Safari.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: rose red on December 26, 2011, 08:50:25 AM
I still can't see anything except a box with a red "x" inside.  This happened ever since the update/upgrade a few days ago.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: kitty-cat on December 26, 2011, 09:20:58 AM
None of the smilies are showing up for me anymore - they are just a red x with a smiley face next to it.

 :(

I can see the smilies in this thread.   :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P >:D :'( :-* :-\ :-X :-[

I can't. All I see is a box with a pink triangle, green circle and a blue square in them, like back with dial up and the pics wouldn't load.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: blue2000 on December 26, 2011, 10:12:45 AM
I can see all of them. Maybe it is a difference in browsers? I'm on Fire Fox.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: violinp on December 26, 2011, 10:17:41 AM
I can see all of them. Maybe it is a difference in browsers? I'm on Fire Fox.

I'm on Flamingvixen too and can't see the :D emoticon as it's supposd to be. In posting, it says "Cheesy" and if I click Cheesy, :D appears in the post.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: EmmaJ. on December 26, 2011, 11:48:00 AM
All red X's for me - with an explanatory word beside it: X Angry; X Shocked; X Embarrassed.

Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Horace on December 26, 2011, 12:34:58 PM
None of the smilies are showing up for me anymore - they are just a red x with a smiley face next to it.

 :(

I can see the smilies in this thread.   :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P >:D :'( :-* :-\ :-X :-[

I can't. All I see is a box with a pink triangle, green circle and a blue square in them, like back with dial up and the pics wouldn't load.

I'm seeing the same thing as kitty-cat and I'm on Chrome.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ehelldame on December 26, 2011, 01:04:07 PM
Fascinating.  I'm on Fire fox and see them all.   

Title: Re: no smilies...8-(
Post by: stargazer on December 26, 2011, 02:19:54 PM
With Internet Explorer I get the little red "x"; with Flamingvixen I just see the code behind the smiley.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: tartxcherries on December 26, 2011, 02:23:19 PM
I'm on FF, I see the smileys "spelled out" with the actual characters, but not the smiley icons.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Perfect Circle on December 26, 2011, 02:49:01 PM
I see all smilies on Chrome, no problem at all, but on Safari they are blue boxes with crosses on them.

Weird.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: kitty-cat on December 26, 2011, 02:49:19 PM
Fascinating.  I'm on Fire fox and see them all.

Is it also because you have Admin login? That might be why you can see them.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Yvaine on December 26, 2011, 02:51:02 PM
I saw them earlier today but now don't. I was on Flamingvixen earlier and am on Safari now. Not sure if there's a connection with the browser or not.

ETA: Back on Flamingvixen and on a PC, and I can see them. On Safari I was on a Mac. So it may be a Flamingvixen/Safari difference or a PC/Mac difference, or some combination of the two.

When I couldn't see them, they were the blue boxes with question marks.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: AlwaysQuizzical on December 26, 2011, 03:00:35 PM
Wow, it's just interesting how many different versions of not seeing the smiley there are!
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Scuba_Dog on December 26, 2011, 08:48:55 PM
I'm on my iPad and only see blue boxes with question marks in them.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Adios on December 26, 2011, 09:20:49 PM
I can't see any either, same as everyone else just a box with an x. 

Since the sigs have been disabled, do you think it might be linked to that?
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: penelope2017 on December 26, 2011, 09:36:59 PM
Mine are a little blue box with a question mark in them.

Same here.  I am on Safari.

Safari here too, and no more smilies. Just blue box with ? in it.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: furrcats on December 26, 2011, 11:16:34 PM
I can't see them ethier I'm on apple
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Kitty Hawk on December 27, 2011, 12:41:06 AM
Flamingvixen on an Apple laptop.  I see the smiles with no problem.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ticia on December 27, 2011, 01:40:57 AM
Safari, on my iPad. I see a blue box with a question mark.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: momof2bratz on December 27, 2011, 06:37:33 AM
FF on my Acer laptop, I see them all fine.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: exitzero on December 27, 2011, 07:51:53 AM
I can see them on my PC at work, at home with my Mac and Safari I'm just getting blue boxes with question marks.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Seraphia on December 27, 2011, 08:59:32 AM
Another bit of a twist. On my PC laptop, in FF, smilies are coming through fine. In IE, they don't come through. Interestingly, on the front page in IE, I get an ad for Christmas trees on the sidebar, but the header ad is just a box with the little shapes people were talking about.

Also, Ticia's sig pic is a red X too.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: lady_disdain on December 27, 2011, 09:09:38 AM
Chrome and no smilies for me.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Shoo on December 27, 2011, 10:55:45 AM
I'm on Chrome, and I can see all the smilies.  :)
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ehelldame on December 27, 2011, 12:13:13 PM
Shoo, you may be viewing from a cached version.  I was able to see smileys but not now.  Avatars appear to be affected as well.    Problem is probably related to the software upgrade and should be fixed this afternoon.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ticia on December 27, 2011, 12:18:07 PM
Jeanne, your avatar is the only one I see. I just realized that.


edited to add: I just scrolled quickly through this thread and there are about 3 or 4 avatars that I see. Everyone else's are blank.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: ShadesOfGrey on December 27, 2011, 01:00:42 PM
I'm on Chrome, and I can see all the smilies.  :)

funny.  I'm on chrome (just upgraded) and I dont. It's the box with the pink triangle, a green circle and a blue square, same as some pp's. 
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: MaggieB on December 27, 2011, 01:13:51 PM
I am on Chrome and I can see all of the smileys except Cheesy, Grin, and Undecided.  Those three have the "broken image" icon others in this thread have described.

Weird.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Outdoor Girl on December 27, 2011, 03:12:53 PM
Safari, after upgrade and I can see all the smilies.

But I don't see Ticia's avatar; only the Dame's.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: WhiteTigerCub on December 27, 2011, 03:26:44 PM
IE   - All smilies are red X's
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: MariaE on December 27, 2011, 03:27:11 PM
Chrome, just cleared cache and all smileys and avatars present here.

Safari on my iPad - smileys all gone. Forgot to check avatars...
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Outdoor Girl on December 27, 2011, 03:46:26 PM
WhiteTigerCub and MariaE's avatars are showing up for me.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: exitzero on December 27, 2011, 04:54:51 PM
I got nothin'. I'd post a sad face, but I can't tell which one is the sad face, they are all blue squares.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ms_Cellany on December 27, 2011, 05:09:18 PM
Fire:fox and a Windows laptop, I can see them.

Safari on my iPhone, I get blue boxes with ?
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: SiotehCat on December 27, 2011, 05:14:17 PM
Safari on iPad for me. Blue boxes with question mark.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Iris on December 27, 2011, 05:28:51 PM
I usually use Flamingvixen and have not had any problems seeing smileys. I also have internet explorer installed on this computer and I went over and checked there. So same computer, same time, same place and....no smileys. I got the little box with a red cross followed by the symbols. So for example I would get [ x] : - ( but without the spaces.

Curiouser and curiouser.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: furrcats on December 27, 2011, 07:13:01 PM
Safari on iPad for me. Blue boxes with question mark.
That's what I have
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Daffodil on December 27, 2011, 08:01:26 PM
On both chrome ans my Android browser, all I see are blue boxes with question marks inside. Anyone else getting that ?
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ms_Cellany on December 27, 2011, 08:46:51 PM
I can see avatars on both Fire:fox on Windows PC and Safari on my iPhone.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ehelldame on December 27, 2011, 09:45:23 PM
That should have fixed it.   I see smileys again.  Does everyone else?   If not, refresh or clean out the cache and look again.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: SiotehCat on December 27, 2011, 09:49:20 PM
Smilies! I see them now.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Adios on December 27, 2011, 09:59:43 PM
and they're fancier than they used to be!!  :D
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: furrcats on December 27, 2011, 10:36:55 PM
There better now thanks a lot
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ticia on December 27, 2011, 10:42:22 PM
Yay! :D I love smilies so much :) I'm so happy that they're back  >:D 8) ;D
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Daffodil on December 27, 2011, 10:43:47 PM
All fixed !

Thank you  ;D
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: MyFamily on December 27, 2011, 11:14:08 PM
I guess I should check out the threads I started more frequently...

But I see smilies again and I'm no longer  :( and now I'm  :D

Thank you for fixing this!!
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: violinp on December 27, 2011, 11:18:17 PM
Yaaay!  ;D It's all fixed!  :-*
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: RingTailedLemur on December 28, 2011, 02:23:13 AM
Yes all fixed, thank you!  :D
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: exitzero on December 28, 2011, 05:12:55 AM
Wahoo!   ;D
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: diesel_darlin on December 28, 2011, 11:12:40 AM
Perdy new smilies!  8)
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: EmmaJ. on December 28, 2011, 11:33:04 AM
I see them too - new and improved!  They look great!
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Slartibartfast on December 28, 2011, 11:43:44 AM
Weird - they're, like, different and stuff!  And the  : - X smiley now looks like  :-X instead of a cross between embarrassment and needing to lose your lunch  :P
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Scuba_Dog on December 28, 2011, 12:03:21 PM
I still can't see them.. 

On my PC's I have the red X boxes and on Safari, I have the blue question marks.

I've cleared my cache and refreshed, but it's the same.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Bijou on December 28, 2011, 03:41:43 PM
I can see them but don't like them at all.  I really loved the old ones we had on here and others on other sites, not at all.  I wish we could change back.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: AmethystAnne on December 28, 2011, 03:48:43 PM
Yea!!! smiles are back again.  :)   

thank you,     thank you,    thank you,   
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Ticia on December 28, 2011, 08:27:03 PM
You can change which set of smilies you see. Go to Profile>Modify Profile>Look and Layout and then select from the dropdown menu which set of smilies you see. I think there are three other choices.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Just Lori on December 28, 2011, 09:20:36 PM
Hmmm.  The "classic" smiles still give me a little red X in Internet Explorer.  The rest look lovely.  :)
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: diesel_darlin on December 28, 2011, 10:23:39 PM
Im on chrome, and the classic smilies dont work for me either. I really liked the "grin" one. But, I like the "shocked" one on the new smilies. So new smilies it is, then.  ;D
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Scuba_Dog on December 28, 2011, 10:33:08 PM
I switched from classic to the forum default and now I can see them.   :)
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Bijou on December 29, 2011, 05:19:21 AM
Thanks for the information.  I can't get back to the ones we had.  Apparently that isn't a choice.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: Elisabunny on December 29, 2011, 12:44:35 PM
Count me among those who liked the old ones better.  Oh, well.
Title: Re: no smilies...8-(
Post by: ShadesOfGrey on January 01, 2012, 08:27:29 PM
I'm on google chrome and I cleared my cache (actually, I cleared everything except saved passwords-so  cookies, history, temp files, etc. were cleared) and I still cant see the smiles.

Is there anything else I can do?