Author Topic: August 7 - Couldn't get site to load in Chrome  (Read 1437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kherbert05

  • Super Hero!
  • ****
  • Posts: 10532
    • Trees downed in my yard by Ike and the clean up
August 7 - Couldn't get site to load in Chrome
« on: August 07, 2011, 09:31:54 AM »
The title says most of it from about 7 am - 8 am I couldn't get the site to load in Chrome.
Don't Teach Them For Your Past. Teach Them For Their Future

marcel

  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 2031
Re: August 7 - Couldn't get site to load in Chrome
« Reply #1 on: August 07, 2011, 11:59:31 AM »
I had the same, yesterday and today.
I don't know about the times, but it was early afternoon CET, so might well have been the same times.
I did not try it in Flamingvixen
Wherever you go..... There you are.

blue2000

  • It is never too late to be what you might have been
  • Super Hero!
  • ****
  • Posts: 6883
  • Two kitties - No waiting. And no sleeping either.
Re: August 7 - Couldn't get site to load in Chrome
« Reply #2 on: August 07, 2011, 12:26:06 PM »
I couldn't get the site to load in Flamingvixen either. IE got it after a few tries.
You are only young once. After that you have to think up some other excuse.

Mad Goat Woman

  • formerly Hamlet: The Original Emo
  • Member
  • **
  • Posts: 678
    • Mad Goat Woman
Re: August 7 - Couldn't get site to load in Chrome
« Reply #3 on: August 08, 2011, 06:05:47 PM »
It tends to crash around midnight AEST (Australian Eastern Standard Time), which is around seven or eight am in the US, so it's not just you that's having problems. I use flamingvixen, and I never use IE.






Captains Flat, Australia